fbpx

Emcare Sundhed Varde

EmCare Sundhed Varde

Om klinikken i Varde

Den sidst ankomne EmCare Sundhed fysioterapeut klinik er opstået på baggrund af en vundet udlicitering af den kommunale genoptræning i Varde Kommune. Klinikken specialiserer sig i genoptræning af §140 ikke komplicerede patienter, dvs. personer som blandt andet har skader i knæ, hofte, ryg og skulder. EmCare Sundhed har tidligere stået for den kommunale genoptræning i dele af Varde Kommune. Det var tilbage i perioden 2004 – 2008 i daværende Blåvandshuk Kommune. Aftalen blev nedlagt i forbindelse med kommunesammenlægningerne. En del af personalet er det samme som dengang, dog er der kommet væsentligt flere til, da opgaven er større.

Det nye personale kommer blandt andet fra vores klinik, EmCare Sundhed Esbjerg. De har arbejdet med almen fysioterapi i praksis og idrætsskader. Personalet har stor erfaring fra Idrætsskadeklinikken – en del af EmCare Sundhed Esbjerg – som udelukkende arbejder med eliteidræt i Esbjerg, herunder EFB og Team Esbjerg.

Vores personale har stor erfaring fra praksissektoren og har specialiseret sig i skader i bevægeapparatet. Endvidere har flere terapeuter erfaring med og kurser i kroniske smerter og smerter kombineret med psykiske sygdomme.

Vi har i EmCare Sundhed valgt at flytte vores kultur med til Varde. I personalegruppen på i alt otte personer, er der kun to nye, som ikke før har arbejdet i EmCare Sundhed. De resterende seks ansatte har tilsammen over 40 års erfaring i EmCare Sundhed.

Ønsker du at læse mere om vores genoptræning, så klik her.

Vi samarbejder med

Varde+kommune (1)

OBS: Pga. ombygning er indgangen midlertidigt ændret.

EmCare Sundhed Varde
Lerpøtvej 55
6800 Varde
Tlf. 70 20 97 78

Åbningstider receptionen:

Mandag-fredag kl.08.00-14.00

Åbningstider telefon:

Mandag-torsdag: 7:30 – 17:00
Fredag: 7:30 – 15:00

Åbningstider træningscenter:

Mandag – fredag: 05.00 – 22:00
Lørdag – søndag: 06.00 – 18:00
Helligdage: 06.00 – 18.00

Her finder du os:
Vi anbefaler du bruger rejseplanen.dk for at finde den letteste rute for dig. Du kan komme til Rejseplanen.dk ved at klikke her.