fbpx

Miha bodytec – EMS TRAINING

MIHA BODYTEC EMS TRAINING

Effektiv træning med minimal belastning

Miha Bodytec EMS Training  gør det muligt at gennemføre en hård styrketræning med minimal belastning af dine led, hvilket er en stor fordel for dig, som eksempelvis har ryggener eller knæproblematikker.

ER DU NYSGERRIG?

Bliv kontaktet af din kommende træner


  og/eller

  HVAD ER MIHA BODYTEC EMS TRAINING?

  Elektrisk Muskelstimulation (EMS) har i årtier været brugt i fysioterapien til muskelopbygning og vedligehold ifm. genoptræning, og til mennesker som pga. sygdom ikke selv kan aktivere deres muskler. Elektrisk muskelstimulering bliver også anvendt i fysioterapien, blandt andet ved bækkenbundsproblematikker og rygsmerter. Elektrisk muskelstimulering er nemlig helt ideel, når man ønsker at ramme specifikke muskler, eller grupper af muskler, som man af den ene eller anden grund, har besvær med at aktivere selv, eller skal undgå at belaste leddene omkring.

  Teknologien er nu videreudviklet til også at blive brugt til en helt ny type styrketræning, hvor du selv udfører en række øvelser og spænder op i dine muskler, samtidig med at dine muskler stimuleres gennem elektrisk muskelstimulation (EMS). Med Miha Bodytec EMS Training, er der altså tale om et helt træningskoncept, hvor den personlige træning er i fokus.

  Priser
  kr. 350,-

  Introtime

  (Du kan kun købe én introtime)

  kr. 350,-

  1 klip

  købes pr. gang

  kr. 1.600,-

  5 klip

  (Gælder 6 mdr.)

  kr. 3.000,-

  10 klip

  (Gælder 12 mdr.)

  Kr./mdr. 1.250,-

  PBS månedsmedlemskab – Fri EMS træning (maks 2 gange pr uge af hensyn til restitution). Fri træning i CrossFit Onshore, og i vores træningscentre Esbjerg og Varde.

  Bemærk I dit medlemskab er der lån af træningstøj, håndklæder og vand. Du skal beregne ca. 45 min. i alt til en EMS træning inkl. omklædning, træning mm.

  Afbud skal ske i receptionen på tlf.: 70 20 97 78 senest 12 timer før, ved manglende afbud trækkes et klip. Klip refunderes ikke, og kan ikke gives til andre.

  PERSONLIG TRÆNING

  Du vil altid blive trænet af en fysioterapeut eller en personlig træner, som vejleder, motiverer og presser dig gennem hele træningen.

  Vi interesserer os for hvem du er, hvad dit mål er, hvilket niveau du træner på og hvilke hensyn der skal tages, så du altid får en træning der giver mening for dig. Vi sørger for, at du hver eneste gang du kommer, får det optimale ud af din træning!

  HVORDAN FOREGÅR EN TRÆNINGSSESSION?

  Du bliver iført specielt træningstøj og en dragt med indbyggede elektroder. Gennem elektroderne sendes impulser til dine muskler (ben, baller, ryg, bryst, skuldre og arme) – under træningen sørger din personlige træner, i samarbejde med dig, for at skrue op for disse impulser, både generelt og for hvert enkelt område, så træningen bliver tilpasset dig bedst muligt. Impulserne gør ikke ondt, men giver en prikkende fornemmelse i dine muskler.

  Selve træningen varer kun 20 minutter! Under de 20 minutter udføres en række statiske og dynamiske øvelser med egen kropsvægt, både liggende og stående. Det kan være øvelser som squat, lunges, bækkenløft og brystpres. Din personlige træner viser dig hvordan de skal udføres og tilpasser selvfølgelig øvelsesvalget til dig og dine behov!

  Under impulserne udføres øvelserne, og her skal du samtidigt selv spænde op i dine muskler så meget du kan. Ligesom elektroderne, sender din hjerne også små impulser til dine muskler, når du ønsker at aktivere dem. Det er dette samspil som er interessant, og som giver en stor muskelaktivering og dermed også en intensiv styrketræning.

  Efter træningen bliver dine indstillinger gemt ned på dit eget personlige kort, som vi sørger for at gemme til næste træning.

  Der skal gå minimum 3 døgn mellem hver træning, og du kan derfor ikke træne Miha Bodytec EMS Training mere end 1-2 gange om ugen.

  HVEM HENVENDER TRÆNINGEN SIG TIL?

  Miha Bodytec EMS Training er for alle. Uanset om du træner i forvejen, aldrig har styrketrænet, eller om du er i gang med genoptræning efter en skade.

  Træningsformen gør det muligt at gennemføre en hård styrketræning med minimal belastning af dine led, hvilket er en stor fordel for dig, som eksempelvis har ryg gener eller knæproblemer. Samtidig er du hele tiden godt vejledt af din træner.

  Træningen henvender sig også til dig, som i forvejen træner rigtig meget, og derfor kan have behov for et supplement til din træning, som er skånsom for leddene. Her får du en unik mulighed for at styrketræne uden samtidig belastning af dine led.

  Det er også for dig, som ikke har fundet dig til rette i et fitnesscenter. Her træner du enten alene eller sammen med én anden, og du har altid din personlige træner eller fysioterapeut ved din side, som sørger for, at du får en god og effektiv træning.

  Træningen er også velegnet til dig, som har en travl hverdag. Vi har tøj, håndklæder, medlemskort og vand klar til dig, så du skal aldrig tænke på andet end at booke din tid og møde op. Vi gør omstændighederne omkring træning så lette for dig som muligt, og du er ude af døren igen efter 45 minutter.

  Du får sved på panden under en EMS-træning. Prøv det af, og mærk på din egen krop om det er noget for dig.

  OBS: Fejler du én eller flere af nedenstående lidelser, skal du konsultere din læge før opstart af træningen. Epilepsi . Cancer . Diabetes . Hjertesygdomme . Pacemaker . Nerve-sygdomme . Tuberkulose . Sclerose . Sygdomme associeret med feber, akutte bakterielle eller virale infektioner.

  Er du gravid må du ikke træne med EMS

  Listen er ikke fuldkommen, så hvis du fejler noget, så informér altid din instruktør inden træning påbegyndes.

  Tilbydes i følgende klinikker:

  Esbjerg

  Online booking
  Book din tid her