• Varde

Hjemmeside EmCare Sundhed

Ergoterapeut søges til klinikarbejde.

EmCare Sundhed Varde søger, snarest muligt, en engageret og fagligt velfunderet ergoterapeut til ca. 8 timer ugentligt arbejde. Ansættelsen er på indlejebasis.

Vi søger en ergoterapeut, der:

  • har interesse for genoptræning i håndkirurgiske område.
  • med fordel har erfaring med klinikarbejde.
  • kan arbejde selvstændigt, og påtager sig ansvarsområder.
  • evner empati og har stor rummelighed for alle patienter.

Vi udvikler løbende nye tiltag for vores patienter og vil også være åbne for dine ideer.

I EmCare Sundhed Varde bliver du en del af et team bestående af 4 fysioterapeuter, 2 ergoterapeuter og en sekretær, som arbejder tæt sammen omkring patienterne og holdtræningen.

EmCare Sundhed Vardes hovedopgave er på nuværende tidspunkt at varetage Varde Kommunes kommunale genoptræning. Vi har til huse i Sportium Varde, og benytter deres faciliteter, lige fra fitness til svømmehal. Vores egne lokaler består af 5 behandlerrum.

EmCare Sundhed består af 6 klinikker; EmCare Sundhed Oksbøl, EmCare Sundhed Varde, 2 klinikker i Esbjerg og 2 klinikker i Østjylland. Hertil kommer en lang række virksomhedsaftaler, hvor vi har ”lokale” klinikker ude på de enkelte virksomheder.

Vi er 50 medarbejdere fordelt på fysioterapeuter, administration, massører, ergoterapeuter og idrætsuddannede. EmCare Sundhed arbejder primært med forebyggende sundhed. Vi vægter fagligheden højt og afholder en del interne kurser.

Har du lyst til at arbejde i et lille team, hvor der bliver arbejdet tæt sammen omkring problemstillingerne, og hvor mulighederne er store for både videreuddannelse og udvikling af sundhedsarbejde generelt, så send din ansøgning til mo@emcare.dk

Der vil løbende blive afholdt jobsamtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte undertegnede på tlf. 28 25 30 26.

 

Med venlig hilsen

EmCare Sundhed Varde

Martin Olsen Steinberg

For at ansøge til dette job send dine informationer til mo@emcare.dk