Zoneterapi

Billede.jpg
Billede.jpg

Zoneterapi

0.00

EmCare Sundhed tilbyder Zoneterapi til både børn og voksne. Kom og oplev en terapiform som vil ændre dit liv. Ring på 70 20 97 78 for at bestille din tid.

Quantity:
Add To Cart

Om Zoneterapi

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform som stammer tilbage fra det gamle Kina og Indien. Det er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne.

Zoneterapi er en meget alsidig form for behandling og kan indvirke på forskellige problematikker både fysiske (fx organ dysfunktion, sportsskader, slid, fertilitet, kolik osv.) og psykiske (fx stress, hormon ubalancer, søvnbesvær, depression osv).

Zoneterapi v. Line Hjorth Nørremark:

Her behandles der via tryk på reflekszone punkter under fødderne som har direkte kontakt til zoner på kroppen. I behandlingen kan zoneterapien kombineres med forskellige koncepter/metoder så som meridianer, ancle-wrist-technic, zone-massage osv efter den enkeltes behov.