Massage & Body SDS

Massage & Body SDS

0.00

Hos EmCare Sundhed tilbyder vi flere forskellige typer massage, både Welness, Terapeutisk eller Body SDS. Kom og læs mere om de forskellige tilbud.

Quantity:
Add To Cart

Herunder kan du vælge hvilken type massage der er korrekt for dig.

I EmCare sundhed tilbyder vi flere forskellige massager, både som et supplement til fysioterapi, som wellness, idrætsmassage eller bindevævsmassage.

Vores massører samarbejder altid med din fysioterapeut, så du får den bedste effekt af din behandling.
Wellnessmassagen består af forskellige kombinerede teknikker som strygning, dybe cirkelbevægelser og æltning af musklerne, du får her en massage, der kommer ind og arbejder med dine problemområder. Du kan både vælge en delkropsmassage eller en helkropsmassage.

Hvis du vælger at få en idrætsmassage, får du en dybdegående massage, som fjerner affaldsstoffer og sætter gang i kredsløbet. Massagen afhjælper infiltrationer, myoser og skader, og bringer din krop i balance og giver dig en fantastisk velvære.

Bindevævsmassage løsner dine ømme punkter i musklerne. Denne unikke massage løsner bindevævshindens spænding og dermed dine musklers ømhed. Ved at arbejde med bindevævshinden, som ligger uden om en muskel og hver eneste muskelfiber opnås du en dyb afspænding og længerevarende effekt.