Holdtræning

Holdtræning.jpg
Holdtræning 2.jpg
Holdtræning.jpg
Holdtræning 2.jpg

Holdtræning

0.00
Quantity:
Add To Cart

Hos EmCare Sundhed er der mulighed for, at du kan deltage på hold, som retter træningen direkte mod dit problem eller lidelse. Holdene kan også benyttes, hvis du ønsker at forebygge nye tilfælde.

Vi anbefaler, at du har haft en individuel konsultation med en fysioterapeut, inden du starter på holdtræning. Den samtale og undersøgelse som fysioterapeuten vil forestage her, giver fysioterapeuten bedre mulighed for at tage hensyn til dine individuelle behov på holdet.

Du kan se beskrivelser og tidspunkter for vores hold her, for priser kan du ringe til receptionen, for FOF hold kan du kontakte FOF.

EmCare Sundhed Esbjerg hold

Motionshold

Tirsdag og onsdag kl.  9.00-10.00

En motionstime hvor du får lidt sved på panden og din puls kommer op. Vi arbejder med styrkende og stabiliserende øvelser for hele din krop.

Du kommer til at anvende forskellige redskaber fra gang til gang.

 

Osteoporosehold

Onsdag kl.  10.00-11.30 og torsdag kl. 13-14.30

Et hold for dig, der er diagnosticeret med knogleskørhed/osteoporose. Vi tilrettelægger træningen, så vi kan tage højde for dine særlig behov.

Du får trænet hele kroppen og vi slutter af med afspænding for krop og sjæl.

Gentlemen hold

Onsdag & fredag kl. 11.30 - 12.30

Holdet er for mænd der er tilknyttet fitnesscenteret. Alle aldre og skavanker kan deltage uden undtagelse - vi justerer øvelserne, så alle får noget ud af det. Træningen er en blanding af styrke, kondition og balance - og der er fokus på hyggeligt samvær og grin, mens sveden er på panden. 

TRX-Hold

Tirsdag kl.16-17 & Fredag kl.15-16

TRX træning er alsidig og funktionel træning for hele kroppen men særligt core stabilitet og styrke. Det kan dyrkes af alle, uanset træningserfaring og nuværende form, alle øvelser kan tilpasses den enkeltes niveau Du udfordres på balance, stabilitet, styrke, mobilitet, fleksibilitet og udholdenhed  

Fysiopilates

Mandag kl.  kl. 14.15-15.45

Fysiopilates er pilates anvendt fysioterapeutisk. Vores undervisning sigter mod, at du skaber et stabilt muskelcenter, korrigerer ubalance og sænker spændingsniveauet. På den måde kan du opnå en mere harmonisk holdning.

 

Mave/ryghold

Torsdag kl. 19.00-20.00

Dette hold har til formål at gøre din ryg og mave stærk nok til at klare hverdagens belastninger. Vi bruger forskellige redskaber og musik under træningen. Øvelserne kan både foregå på gulvet og stående. Har du et rygproblem, kan der tages individuelle hensyn.

 

Parkinsonhold

Tirsdag kl.  10.00-11.00 & 11.00-12.00

Torsdag kl.  09.30-10.30

Vi tilbyder holdtræning til dig, der har Parkinson. Vi har forskellige hold, der alle træner 2 gange om ugen.

Èn af vore fysioterapeuter hjælper dig med at finde det hold, der er bedst for dig. Det betyder, at vi kan organisere træningen på vore hold, så vi kan tage hensyn til dine særlige behov i forhold til din sygdom og dens udvikling.

2 gange om året tilbyder vi dig en test, hvor du kan få en ide om, hvad din træning betyder for din sygdom.

Har du lige fået diagnosen Parkinson, eller har du haft sygdommen i flere år, og er du interesseret i at komme i gang med at træne, så du bedre kan udsætte sygdommens virkning, så tag kontakt til os.

 

Gigt hold

Torsdag kl.  10.30-11.30

Et hold for dig, der har kronisk leddegigt og ønsker at træne stille og roligt sammen med andre.

Du får trænet hele kroppen med styrkende og stabiliserende øvelser, balanceøvelser og udspænding. Dette er et hold, hvor du får lidt sved på panden.

 

Ældrehold/ældrefitness

Tirsdag kl.  12.00-13.00

Et hold for dig, der ønsker at træne stille og roligt sammen med andre. Vil du gerne træne her, laver vi et særligt program sammen med dig, som tilpasses dine behov.

Vi anvender blandt andet fitnessmaskiner, så dette er et hold, hvor du får lidt sved på panden og hele din krop arbejdes igennem.

 

Ryghold

Tirsdag kl. 16.00 -17.00

Til dig der har rygproblemer og trænger til bevægelse og styrke af ryggen samt lidt almindelig træning. Træningen foregår i salen med både stående bevægelser og styrketræning på en måtte på gulvet. Af og til bruger vi små redskaber som bolde, elastikker mm.

 

Sclerose hold

Mandag kl. 10.00-11.00

Dette hold er for dig, der har fået en diagnose med sclerose. Her vil du også få mulighed for at udveksle erfaringer og danne netværk.

Træningen foregår i salen på gulvet og med måtter.

På dette hold vil du komme til at træne din bevægelse, balance og koordination.

Vi laver cirkeltræning med styrke og udholdenhed på gulvet, og på måtten vil du træne styrke og lave udspænding.

 

Balancehold

Mandag kl. 11.00-12.00

Har du nedsat gangfunktion og balance er det værd at træne for at blive bedre.

 

Vi træner din bevægelse og balance i salen og har gangbarren fremme, så du evt. kan støtte dig til denne.

Derefter træner vi cirkeltræning med styrke og udholdenhed samt siddende eller liggende øvelser.

 

Grundtræningen tager udgangspunkt i dine led. Vi starter med at arbejde alle kroppens led igennem, og bruger særlig lang tid på fødderne, da ubalancer i dit bevægeapparat tit opstår nedefra.

Fra fødderne arbejder vi resten af kroppen igennem. For så at supplere med koordinations-, konditions- og styrkeøvelser.

De sidste ca. 30 min. bruges til sammentrækkende øvelser. Dette afspænder og centrerer leddene i din krop.

 

G.L.A:D - Godt Liv med Artose i Danmark

Dette er et succesfuldt, evidensbaseret trænings- og undervisningskoncept, der har vist gode resultater for personer med begyndende eller udviklet artrose (slidgigt) i knæ og/eller hofte.

Vores G.L.A:D-hold består af: undersøgelse og tests med fysioterapeut, gennemgang af træningsprogram, teoriundervisning samt 12 gange træning på hold i 6 uger.

Hjertehold

Onsdag kl. 09.00-10.00:

Hjerteholdet foregår i fysioterapiens træningscenter med kredsløbsmaskiner og maskiner til styrketræning. Under træningen er der stor fokus på at oparbejde din tillid til hjertets og kroppens formåen. Træningen foregår med høj intensitet og er udfordrende - dog i trygge, sikre omgivelser og med individuelle hensyn.

 

Golfhold

Emcare er en del af det eksklusive samarbejde 'Golfklinik', denne time er et super supplement til golfspilleren!

Vi træner en time en gang om ugen (opvarmning, cirkeltræning, HIT, udstrækning) - og alle kan være med! Det er et program med øvelser designet til dig som golfspiller. Vi træner primært i par.

OBS: Det er ikke nødvendigt at du har en "træningsmakker" ved tilmelding. Vi sætter hold så det passer ved hver enkelt træning. Træningen er på tid, så du styrer selv intensiteten.

 

Styrketræningshold

Mandag kl. 10.30-11.30

Torsdag kl. 17.00-18.00

På styrketræningsholdet bruger vi redskaberne og maskinerne i træningscenteret. Alle træner efter et individuelt træningsprogram, men du får vejleding af en fysioterapeut. 

 

Bassinhold

Onsdage i Svømmestadion Danmark

Du kan her træne i varmtvandsbassin med fokus på bevægelighed- og styrketræning. Vandet har smertelindrende effekt og aflaster leddene under træning. 

 

Onsdag kl.

13.30-14.00

13.00-13.30

13.30-14.00

14.00-14.30

14.30-15.00

Nakke/skulderhold

Torsdag kl. 18.00-19.00

Holdet er for dig, som har smerter og gener i nakke skulderregionen, eller som ønsker at forebygge dette. Vi arbejder med generel styrketræning af din mave- og rygmuskulatur, bevægelighed og stabilitet i nakke og skuldre.

Holdtræning hos EmCare Sundhed Oksbøl

Her tilbyder vi hold inden for:
 

  • RYG
  • GIGT
  • ÆLDRE
  • NAKKE
  • BASSIN
  • SCLEROSE
  • PARKINSON
  • BÆKKENBUND
  • G.L.A:D

For nærmere information, kontakt klinikken på tlf. 70 20 97 78

STABILITETS HOLD

Individuel træning for alle med stabilitetsproblemer. Træningen indeholder
fælles opvarmning samt træning efter individuelle træningsprogrammer.
Træningen foregår i træningssal under tæt vejledning af fysioterapeut.
 
Holdet henvender sig til alle med rygproblemer, nakke- skulderproblemer
og andre ledproblemer, som skyldes manglende stabilitet.
 
Tidspunkt:    
Tirsdag  kl. 16.00 - 17.00
Torsdag kl. 11.00 - 12.00
 
Information og tilmelding:
Tlf.: 70 20 97 78
Mail: oksboel@emcare.dk

Klik på linket herunder og hent produktblad:

Deltagelse på hold forudsætter en fysioterapeutisk undersøgelse inden
opstart.