fbpx

Ledige jobs

Ledige stillinger hos Emcare sundhed

Ergoterapeut søges til klinikarbejde i Varde

EmCare Sundhed Varde søger, snarest muligt, en engageret og fagligt velfunderet ergoterapeut til ca. 8 timer ugentligt arbejde. Ansættelsen er på indlejebasis.

Vi søger en ergoterapeut, der:

 • har interesse for genoptræning i håndkirurgiske område.
 • med fordel har erfaring med klinikarbejde.
 • kan arbejde selvstændigt, og påtager sig ansvarsområder.
 • evner empati og har stor rummelighed for alle patienter.

Vi udvikler løbende nye tiltag for vores patienter og vil også være åbne for dine ideer.

I EmCare Sundhed Varde bliver du en del af et team bestående af 5 fysioterapeuter, 2 ergoterapeuter og en sekretær, som arbejder tæt sammen omkring patienterne og holdtræningen.

EmCare Sundhed Vardes hovedopgave er på nuværende tidspunkt at varetage Varde Kommunes kommunale genoptræning. Vi har til huse i Varde Fritidscenter, og benytter deres faciliteter, lige fra fitness til svømmehal. Vores egne lokaler består af 5 behandlerrum.

EmCare Sundhed består af 4 klinikker; EmCare Sundhed Oksbøl, EmCare Sundhed Varde og 2 klinikker i Esbjerg. Hertil kommer en lang række virksomhedsaftaler, hvor vi har ”lokale” klinikker ude på de enkelte virksomheder.

Vi er 45 medarbejdere fordelt på fysioterapeuter, administration, massører, ergoterapeuter og idrætsuddannede. EmCare Sundhed arbejder primært med forebyggende sundhed. Vi vægter fagligheden højt og afholder en del interne kurser.

Har du lyst til at arbejde i et lille team, hvor der bliver arbejdet tæt sammen omkring problemstillingerne, og hvor mulighederne er store for både videreuddannelse og udvikling af sundhedsarbejde generelt, så send din ansøgning til kok@emcare.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Knud Ole Sinkjær-Knudsen på tlf. 24 83 97 78.

Vi modtager altid gerne kvalificerede ansøgninger.
Herunder kan du læse lidt om de forskellige stillinger:
Manuelle behandlere:
 • Med erfaring og eventuelle supplerende uddannelser indenfor Zoneterapi, akupunktur eller lignende. Vi har manuelle behandlere både på klinikkerne, men også ude på virksomheder i forbindelse med vores virksomhedsaftaler, der indbefatter både store og små virksomheder.
Fysioterapeuter
 • Med erfaring og gerne fra privat klinik. Du må gerne have speciale i specifikke fagområder.
Studerende

Vi har løbende brug for fysioterapeut-studerende til at varetage diverse opgaver i vores store organisation.

Følgende jobbeskrivelser har vi studerende i:

 • Receptionistarbejde og rengøring i vores klinik i Helgolandsgade, med vagter om eftermiddagen og aftenen. I dette job er der kontakt til kunder og træningscenter- og Crossfit medlemmer ift. afregning eller hjælp i forbindelse med deres medlemskaber. Desuden er rengøring af huset også en del af jobbeskrivelsen.
 • Personlig træner til EMS-træning. Dette job vil som udgangspunkt omhandle en eftermiddag/aften om ugen og ca. hver 4. weekend. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet som personlig træner eller har træner-erfaring. Jobbet består af at føre 1-2 personer sikkert og trygt igennem en EMS-træning. Du kan læse mere om EMS træningen på vores hjemmeside.
 • Holdtræner og træningscentervejledning i vores afdeling i Varde. Dette job er som udgangspunkt en eftermiddag/aften om ugen og ca. hver 4. weekend. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet som personlig træner eller har træner erfaring. Her får du mulighed for at have hold i træningscentret og personlige vejledninger i træningscentret. Desuden skal du være behjælpelig, hvis medlemmerne har problemer med deres medlemskaber, eller folk gerne vil melde sig ind. Desuden er rengøring også en del af jobbeskrivelsen.
 • Eliteklubberne; vi har et samarbejde med flere af byens elitesportsklubber og står bl.a. for ungdomstræningen i flere klubber. I denne jobprofil vil du som studerende varetage opgaver i samarbejde med nogen af vores fastansatte fysioterapeuter.
 • Blåvand Kurbad og wellness søger vi studerende til behandlinger, bademester og reception, det er aften, weekend og feriejob. Det er ikke en forudsætning at du har egen bil, da vi stiller transport til og fra Blåvand til rådighed.

Sender du en uopfordret ansøgning, så husk at notere, hvilket eller hvilke job du er mest interesseret i.

Blåvand Kurbad og Wellness

EmCare Sundhed forpagter også Blåvand Kurbad og Wellness, hvor vi har brug for veluddannet personale til at besidde flere behandlerstillinger.

 • Arbejdet består i at udføre massage, ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure til kunder, varetage bademesterfunktionen heraf også saunagus og receptionsfunktion. Der laves en vagtplan, hvor du selv er med til at vurdere, hvor meget du har mulighed for at arbejde. Til dette job forventer vi, at du har kendskab til udførelse af Wellnessbehandlinger, og er uddannet indenfor Spa/massage/kosmetologi/reception.

Du kan se mere på www.blaavandkurbad.dk
Ved ansøgning til Blåvand Kurbad sendes til kok@emcare.dk

EmCare Sundhed består af 4 klinikker:

EmCare Sundhed Helgolandsgade og EmCare Sundhed Strandbygade i Esbjerg, samt en afdeling i Oksbøl og Varde

I EmCare Sundhed Helgolandsgade har vi fysioterapeuter, manuelle terapeuter, en osteopat, en zoneterapeut, en kropsterapeut, samt administrativt personale. Desuden er det et hus med træningscenter.

I EmCare Sundhed Strandbygade Fysioterapi har vi fysioterapeuter, en træningssal som bruges til fysioterapeutisk træning, samt en administrativ medarbejder.

I EmCare Sundhed Varde varetager vi al kommunal genoptræning. Desuden har vi fysioterapeuter, ergoterapeuter og en administrativ medarbejder. Ligeledes har vi også et træningscenter i Varde.

I EmCare Sundhed Oksbøl har vi fysioterapeuter, en holdtræninges sal der bruges til fysioterapeutisk træning, klinikken ligger i sammenhæng med sportspark Blåvandshuk og vi har mulighed for at benytte deres faciliteter til træningspatienter.

Vi lægger vægt på høj faglighed og kvalitet i vores arbejde, uanset hvor i virksomheden opgaven udføres.

Vi arbejder sammen og for hinanden med henblik på at give vores klienter en god oplevelse uanset henvendelse.

Vi henvender os til den brede befolkning med skader/skavanker i bevægeapparatet, genoptrænings-patienter, idrætsudøvere samt store og små virksomheder. Se meget mere her på hjemmesiden.

Send din ansøgning til emcare@emcare.dk