fbpx

Startpakke – EMS

STARTPAKKE-TILBUD

Startpakke-tilbud til dig, der kunne ændre dig, at prøve en ny form for træning. Kan købes i hele november. Besparelse 495 kr. Læs mere her.

HVAD FÅR DU?

1 introtime + 4 EMS-klip + 1 kropsanalyse

HVAD KOSTER DET?

Startpakken koster 1.300 kr. (værdi 1.795kr.)

HVOR LÆNGE GÆLDER DET?

Tilbuddet kan tilkøbes hele november

Startpakken skal udnyttes inden for 6 mdr.

BOOK DIG IND HER


    og/eller

    Mere om EMS

    Elektrisk Muskelstimulation (EMS) har i årtier været brugt i fysioterapien til muskelopbygning og vedligehold ifm. genoptræning, og til mennesker som pga. sygdom ikke selv kan aktivere deres muskler. Elektrisk muskelstimulering bliver også anvendt i fysioterapien, blandt andet ved bækkenbundsproblematikker og rygsmerter. Elektrisk muskelstimulering er nemlig helt ideel, når man ønsker at ramme specifikke muskler, eller grupper af muskler, som man af den ene eller anden grund, har besvær med at aktivere selv, eller skal undgå at belaste leddene omkring.

    Teknologien er nu videreudviklet til også at blive brugt til en helt ny type styrketræning, hvor du selv udfører en række øvelser og spænder op i dine muskler, samtidig med at dine muskler stimuleres gennem elektrisk muskelstimulation (EMS). Med Miha Bodytec EMS Training, er der altså tale om et helt træningskoncept, hvor den personlige træning er i fokus.