fbpx

Hvor

Helgolandsgade 17, 6700 Esbjerg

Hvem

Alle er velkomne uanset golfniveau

Hvornår

Tirsdag d. 8. november kl. 19.00

Tilmeld dig GRATIS her

  Mere om foredraget

  Jakob arbejder som fysisk træner og fysioterapeut med de danske golflandshold og de danske Europatour spillere, med hvem han har rejst hele verdenen rundt gennem de seneste 20 år og indsamlet ekspertviden indenfor fysisk træning og golf.

  Jakob startede som fysioterapeut studerende i Esbjerg. Her var hans første erfaring i golfverdenen fysisk træning til Ben Tinning og de lokale elitegolfspillere. Nu er han tilbage i Esbjerg og er med Golfklinik Danmark blevet en del af EmCare Sundhed.

  Golf Fitness giver dig skubbet til at udvikle dit golfspil. Forestil dig du starter golfsæsonen i en bedre form end du sluttede. Du slår længere, du oplever ikke skader eller gener der ødelægger dine oplevelser på banen. Alt sammen i et stærkt, sjovt og hyggeligt fællesskab som vi kender det fra golfklubben.

  Golf Fitness er en træning der er udviklet på baggrund af mange års arbejde med professionelle og landsspillere, den træning og viden kan du som motionist nu opleve.

  Til foredraget vil du få en smagsprøve på træningsformen. Du behøver ikke selv at lave noget på dagen, men vil få mulighed for at tilmelde dig vores Golf Fitness hold som kører her hos os i EmCare Sundhed til en favorabel pris.

  Du kan gratis komme til en uforpligtende hyggelig aften i golfens tegn.