fbpx

Emcare Sundhed Strandby

EmCare Sundhed Strandbygade

Om klinikken i STrandbygade

Den sidst ankomne EmCare Sundhed klinik består af fem dygtige fysioterapeuter, som står klar til at hjælpe dig med hurtig og effektiv behandling i en venlig og afslappet atmosfære.  Ligesom i vores øvrige klinikker er her fokus på høj faglig standard hvor vi i samarbejde med dig hjælper med at løse dit problem, eller hjælpe dig til en bedre og lettere hverdag.

Vi arbejder hver især med forskellige specialer og repræsenterer sammen en bred vifte af viden indenfor fysioterapi.

Klinikkens historie

Klinikkens historie starter tilbage i 1982, hvor den åbnede i det dengang travle City Center i Esbjerg. Det var Anne Magotte og Alik Weintraube, som dengang grundlagde klinikken.

Senere flyttede klinikken til Danmarksgade og i 1994 flyttede klinikken til større lokaler i Strandbygade 66 – lokaler som af mange er husket som Esbjergs Jordmodercenter og endnu før som Seksualklinikken i Esbjerg.

Januar 2003 blev klinikken overtaget af fysioterapeut Karen Uhre Skousen og kliniksekretær Magda Joensen. I den forbindelse udvider klinikken og flytter igen til større lokaler, denne gang lige overfor på den anden side af gaden, på adressen Strandbygade 61.

Klinikken er pr. 1. januar 2021 nu en del af EmCare Sundhed.

EmCare Sundhed Strandbygade
Strandbygade 61
6700 Esbjerg
Tlf. 70 20 97 78

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 7:30 – 17:00
Fredag: 7:30 – 14:00

Åbningstider telefon:

Mandag-torsdag: 7:30 – 16:00
Fredag: 7:30 – 14:00

Busforbindelse til døren.
Parkering i gården.
Handicapvenlig adgang med elevator.

Her finder du os:
Vi anbefaler du bruger rejseplanen.dk for at finde den letteste rute for dig. Du kan komme til Rejseplanen.dk ved at klikke her.