fbpx

Zoneterapi

Zoneterapi
Sådan kan vi hjælpe

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform som stammer tilbage fra det gamle Kina og Indien. Det er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne.

Få balance i kroppen med zoneterapi

Zoneterapi er en meget alsidig form for behandling og kan indvirke på forskellige fysiske og psykiske problematikker. Herunder kan nævnes f.eks. organ dysfunktion, sportsskader, slid, fertilitet, kolik, stress, hormonelle ubalancer, søvnbesvær, depression osv.

Ved zoneterapi behandles der via tryk på reflekszone punkter under fødderne, som har direkte kontakt til zoner på kroppen. I behandlingen kan zoneterapien kombineres med forskellige koncepter og metoder såsom meridianer, ancle-wrist-technic, zone-massage m.m. efter den enkeltes behov.

Praktisk information
  • Medbring sygesikringskort, et lagen og et håndklæde
  • Har du glemt dit sygesikringskort, så henvend dig i receptionen
  • Det er normalt at opleve ømhed efter de fleste former for behandling. Drik godt med vand og bevæg kroppen, f.eks. med en lille gåtur
  • Betaling sker efter hver behandling
  • Afbud skal ske til klinikken senest samme dag som behandlingen inden kl. 09.00. Afbud skal ske pr. telefon eller mail
  • Er din behandling dækket af en forsikring, skal du tage dokumentation for forsikringens dækning med til første behandling. Her vil vi hjælpe dig med at sende regningen direkte til forsikringen.
Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Online booking
Book din tid her