fbpx

Zoneterapi

Zoneterapi
Sådan kan vi hjælpe

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform som stammer tilbage fra det gamle Kina og Indien. Det er en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne.

Få balance i kroppen med zoneterapi

Zoneterapi er en meget alsidig form for behandling og kan indvirke på forskellige problematikker både fysiske (fx organ dysfunktion, sportsskader, slid, fertilitet, kolik osv.) og psykiske (fx stress, hormon ubalancer, søvnbesvær, depression osv).

Her behandles der via tryk på reflekszone punkter under fødderne som har direkte kontakt til zoner på kroppen. I behandlingen kan zoneterapien kombineres med forskellige koncepter/metoder så som meridianer, ancle-wrist-technic, zone-massage osv efter den enkeltes behov.

Praktisk information

Når du skal til en behandling hos EmCare Sundhed, skal du medbringe dit sygesikringskort, et lagen og håndklæde.

Når du ankommer i klinikken, skal sygesikringskortet køres igennem kortlæseren, hvis du ikke har et sygesikringskort med skal du henvende dig i receptionen. Du er herefter velkommen til at tage plads i venteværelset, og terapeuten vil kalde dig ind, når det bliver din tur.

Efter de fleste former for behandling kan du opleve ømhed i vævet. Nogle reagerer mere kraftigt end andre ved f.eks. at få kortvarig hovedpine. Vi anbefaler at du drikker godt med vand og bevæger kroppen, evt. med en lille gåtur efter behandlingen.

Du aftaler den næste tid med terapeuten i behandlerrummet, og betaler for behandlingen i receptionen efter hver behandling.

Er du forhindret i at møde op til din behandling, skal du melde afbud til klinikken på telefon eller mail senest samme dag inden kl. 09.00.

Du har til enhver tid ansvaret for at dine behandlinger bliver betalt. Er din behandling dækket af en forsikring, vil vi bede dig tage dokumentation for forsikringens dækning med til din første behandling. Så kan vi være behjælpelig med at sende regningen direkte til forsikringen.

Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Online booking
Book din tid her