fbpx

Osteopati

Osteopati
Sådan kan vi hjælpe

Osteopati er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag, som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.

Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det mål for øje, at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt i en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden.

Osteopatisk behandling

Osteopatens hensigt er at finde årsagen til symptomet og behandle denne. Derfor vil din osteopat sætte sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadehistorie. Osteopaten vil udføre relevante undersøgelser til at diagnosticere eventuelle spændinger i led, muskler, bindevæv, nervesystemet og kredsløbet. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves. Osteopater behandler således mange forskellige sundhedsproblemer og skader. Behandlingen, der er individualiseret og blid, egner sig til mennesker i alle aldre.

Hos EmCare Sundhed er vi rigtig glade for at tilbyde dig en sikker og tryg behandlingsform ved Osteopat Jesper Boye. Jesper er udannet ostepat med mange års erfaring og kan behandle mange forskellige problemstillinger ved at hjælpe kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kræft.

Praktisk information

Når du skal til en behandling hos EmCare Sundhed, skal du medbringe dit sygesikringskort, et lagen og håndklæde.

Når du ankommer i klinikken, skal sygesikringskortet køres igennem kortlæseren, hvis du ikke har et sygesikringskort med skal du henvende dig i receptionen. Du er herefter velkommen til at tage plads i venteværelset, og terapeuten vil kalde dig ind, når det bliver din tur.

Efter de fleste former for behandling kan du opleve ømhed i vævet. Nogle reagerer mere kraftigt end andre ved f.eks. at få kortvarig hovedpine. Vi anbefaler at du drikker godt med vand og bevæger kroppen, evt. med en lille gåtur efter behandlingen.

Du aftaler den næste tid med terapeuten i behandlerrummet, og betaler for behandlingen i receptionen efter hver behandling.

Er du forhindret i at møde op til din behandling, skal du melde afbud til klinikken på telefon eller mail senest samme dag inden kl. 09.00.

Du har til enhver tid ansvaret for at dine behandlinger bliver betalt. Er din behandling dækket af en forsikring, vil vi bede dig tage dokumentation for forsikringens dækning med til din første behandling. Så kan vi være behjælpelig med at sende regningen direkte til forsikringen.

Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Online booking
Book din tid her