fbpx

Osteopati

Osteopati
Sådan kan vi hjælpe

Osteopati er en international anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi.

Osteopater benytter sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling, med det mål for øje at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Der tages afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen, samt en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden.

Osteopatisk behandling

Osteopatens hensigt er at finde årsagen til symptomet og behandle denne. Derfor vil din osteopat sætte sig grundigt ind i din sygdoms- eller skadehistorie. Osteopaten vil udføre relevante undersøgelser til at diagnosticere eventuelle spændinger i led, muskler, bindevæv, nervesystemet og kredsløbet. Det er ikke ualmindeligt at årsagen til problemet ligger et andet sted, end der hvor smerterne eller symptomerne opleves. Osteopater behandler således mange forskellige sundhedsproblemer og skader. Behandlingen, der er individualiseret og blid, egner sig til mennesker i alle aldre.

Hos EmCare Sundhed er vi rigtig glade for at tilbyde dig en sikker og tryg behandlingsform ved Osteopat Jesper Boye. Jesper er udannet ostepat med mange års erfaring og kan behandle mange forskellige problemstillinger ved at hjælpe kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft.

FORESPØRG TID TIL OSTEoPATI

Vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

  Praktisk information
  • Medbring sygesikringskort, et lagen og et håndklæde
  • Har du glemt dit sygesikringskort, så henvend dig i receptionen
  • Det er normalt at opleve ømhed efter de fleste former for behandling. Drik godt med vand og bevæg kroppen, f.eks. med en lille gåtur
  • Betaling sker efter hver behandling
  • Afbud skal ske til klinikken senest samme dag som behandlingen inden kl. 09.00. Afbud skal ske pr. telefon eller mail
  • Er din behandling dækket af en forsikring, skal du tage dokumentation for forsikringens dækning med til første behandling. Her vil vi hjælpe dig med at sende regningen direkte til forsikringen
  Tilbydes i følgende klinikker:

  Esbjerg