fbpx

Massage

Massage
Sådan kan vi hjælpe

Massage

Hos EmCare Sundhed tilbyder vi flere forskellige typer massage, både Wellness, Terapeutisk og Kropsterapi.

Vi tilbyder:

Terapeutisk massage

Terapeutisk massage er behandlende massage. Her arbejdes der med mere dybdegående teknikker end ved en wellness massage. Det kan være idrætmassage eller massage med bindevævstenkikker. Typisk er det en blanding af tørre greb (uden olie) og massage med olie eller salve.

Cupping-massage

Cupping, eller massage med sugekopper, er en effektiv behandlingsform mod mange former for smerter og gener. Det er en behandlingsform, som stammer fra det gamle Kina, for mere end 3.000 år siden. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, stimulerer kroppens lymfe- og immunsystem, afhjælper fysiske og psykiske spændinger, samt afhjælper kroniske smerter fra slag og traumer. Ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage.

Cupping anvender sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område. Cupping kan fungere som fuld behandling, men også som en kombination med f.eks. akupunktur eller massage. Man skal være opmærksom på, at man ofte vil få tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal.

Kropsterapi

Kropsterapi er en behandling, der kan afhjælpe en række sygdomme, skader og skavanker. Kropsbehandlingen kan stå alene, men den kan også – efter behov – kombineres med fysisk træning og udrensning.

Metoden har vist sig at være velegnet til at fjerne eller mindske spændinger og smerter i eksempelvis ryg, hofte, skulder og nakke, og smerter, der skyldes kontor- og sportsskader. Desuden får mange klienter hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, hovedpine, depression, angst og traumer.

Wellness Massage

Wellnessmassagen består af forskellige kombinerede teknikker som strygning, dybe cirkelbevægelser og æltning af musklerne. Du får en massage, der kommer ind og arbejder med dine problemområder. Du kan både vælge en delkropsmassage eller en helkropsmassage.

Har du har spørgsmål til wellness massage er du velkommen til at kontakte os.

Gravid- og efterfødselsmassage

Gravid- og efterfødselsmassage er bygget op som helkropsmassage med behagelig berøring hele vejen igennem. Målet med denne massage er at skabe en helhedsfornemmelse af kroppen, samt en ro og balance som den yderst belastede krop har stort behov for. 

Gravidmassage kan tilbydes fra graviditetsuge 12 og helt frem til fødslen. Den starter hvor du ligger på ryggen, ca. halvvejs igennem vil du ved hjælp af en speciel pude kunne komme om at ligge på maven og modtage resten af massagen. 

Efterfødselsmassage kan du få så snart du føler dig klar til det efter din fødsel. Der er ingen grænse for hvor sent efter en fødsel du vil kunne modtage den. 

Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Varde

Online booking
Book din tid her