fbpx

Kropsterapi

kropsterapi
effektiv behandling til både fysiske og psykiske smerter

Kropsterapi er en behandlingsmetode til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop.

Kropsterapi

Kropsterapi er en behandling, der kan afhjælpe en række sygdomme, skader og skavanker. Kropsbehandlingen kan stå alene, men den kan også – efter behov – kombineres med fysisk træning og udrensning.

Metoden har vist sig at være velegnet til at fjerne eller mindske spændinger og smerter i eksempelvis ryg, hofte, skulder og nakke, og smerter, der skyldes kontor- og sportsskader. Desuden får mange klienter hjælp mod fordøjelsesproblemer, allergi, astma, stress, hovedpine, depression, angst og traumer.

OM BEHANDLINGEN

Selve behandlingen

Selve sessionen indledes med en samtale, hvor du fortæller om de ting, fysisk som psykisk, som vi skal arbejde ud fra.

Du starter behandlingen på ryggen på briksen under et tæppe, iført undertøj eller det, du finder passende. Vi arbejder som udgangspunkt med hele kroppen ved hjælp af pulserende massageteknikker og specielle ledbevægelser. Dette har stor virkning på kroppens egen evne til at hjælpe sig selv og virker forebyggende. Når vi er færdige på forsiden af kroppen, vender du dig om på maven, og behandlingen afsluttes på bagside og ryg. Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen og hjælper kroppen til at give slip på spændinger. Samtale kan fylde mere eller mindre. Formålet er at skabe gennemstrømning fra tæerne og ud i fingerspidserne. Selve behandlingen varer ca. 45 minutter.

efter behandlingen

Når behandlingen er slut, tager du tøjet på og får lidt vand at drikke. Det kan være du har brug for tid inden du skal ud ad døren igen, og du er velkommen til at sidde i vores venterum og drikke en kop te. En kropsterapi behandling kan være overvældende og åbne op for følelserne. Det kan også åbne op for den fysiske del vi har arbejdet med, så du føler dig øm i området. Træthed og svimmelhed er også meget normalt, ligesom du kan føle dig lettet, klar i hovedet og få en lykkerus. Det vigtigste er at drikke godt med vand resten af dagen og dagen efter. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til de reaktioner du oplever.

Body-SDS gav mig vinger
Jeg har igennem længere tid gået med smerter flere steder i kroppen (grundet stor sportslig aktivitet gennem mange år) og haft søvnbesvær om natten.

Jeg bestemte mig for at forsøge med Body-SDS og kontaktede Lars, hvilket jeg på ingen måde kom til at fortryde.

Allerede på briksen kunne jeg mærke, hvordan Lars fik sat gang i en masse processer, så de ophobede affaldsstoffer kunne få hjælp til at komme videre i systemet. Der var et godt flow gennem behandlingen, hvor jeg brugte det meste at mit fokus på at trække vejret helt ned i maven, så jeg slappede mest mulig af. Smerterne blev langsomt mindre og mindre og til sidst var de faktisk væk flere steder.

Da jeg forlod klinikken følte jeg mig 10 cm højere og kunne mærke, at det for mig var den helt rigtige behandling. Jeg har samtidig for første gang i flere måneder kun vågnet en gang, hvilket er en markant ændring for mig.

Jeg er imponeret over, hvordan Lars kunne ´forbedre´min krop så meget på en enkelt behandling og er overbevidst om, at jeg vil fortsætte hos ham.

Varme anbefalinger herfra.
Hilsen Sarah Hansen

Online booking
Book din tid her