fbpx

Genoptræning

Vi tilbyder specialiseret genoptræning af skader i kroppen

Få hjælp til at vende tilbage til hverdagen

Genoptræning er for dig, der har haft et længere sygdom- eller skadesforløb, og har brug for hjælp til at vende tilbage til hverdagen på den bedst mulige måde.

Målet er at genoptræne det, du kunne før – både, når det gælder kroppens funktioner og de daglige aktiviteter. I genoptræning fokuserer vi bl.a. på at træne kroppen, sanserne, de mentale funktioner, bevægelse og færden samt egen omsorg.

SPECIALISERET FYSIOTERAPI

Vi tilbyder specialiseret genoptræning af skader i kroppen, uanset om de skyldes akutte skader eller overbelastning. Vi arbejder med alle typer af skader og har fysioterapeuter, der er specialiseret i forskellige problemstillinger.

Vi tilbyder specialiseret genoptræning af neurologiske skader, såsom følger af blodprop eller blødning i hjernen, sklerose, parkinson eller andre erhvervede eller medfødte neurologiske skader og lidelser.

Vi har et veludstyret træningscenter og flere træningssale med gode muligheder for at tilbyde genoptræning individuelt og på hold.

Sådan kan vi hjælpe dig

Et genoptræningsforløb starter altid med en første konsultation hos en fysioterapeut. Med udgangspunkt i den genoptræningsplan du har fået fra sygehuset, vil terapeuten undersøge og eventuelt teste dig. Terapeuten vil sammen med dig sætte mål for dit genoptræningsforløb.

Selve genoptræningen foregår som holdtræning, samtræning eller individuelt. Vi forventer også at du selv træner hjemme, og følger dit træningsprogram.

Dit genoptræningsforløb afsluttes med en test og samtale med vejledning i forhold til din fortsatte træning på egen hånd.

Praktisk info

Afbud skal ske inden kl. 9.00 på træningsdagen. Afbud ved kommunal træning skal ske senest kl. 12.00 dagen før. Ved akut sygdom senest kl. 9.00 på træningsdagen. Afbud til tlf. 70 20 97 78 – telefonen er åben fra kl. 07.30

Der er mulighed for parkering lige ude foran døren ved klinikken, og vi har omklædning og badfaciliteter.

Hvis din behandler vurderer, at der er helbredsmæssige årsager til, at du ikke er i stand til at komme til genoptræningsstedet på andre måder end med taxa, kan du få transport.

Derudover har du mulighed for at få befordringsgodtgørelse, hvis visse betingelser er opfyldt.

Du kan læse om betingelserne her:

www.borger.dk/sundhed-og-sygdom/Patientrettigheder/Transport-til-laegehjaelp

Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Varde

Oksbøl

Online booking
Book din tid her