fbpx

Fysioterapi

Fysioterapi
Sådan kan vi hjælpe

EmCare Sundhed tilbyder fysioterapeutisk undersøgelse og behandling på virksomheden, eller på vores klinikker i Esbjerg , Oksbøl eller Varde

Fysioterapi har til formål at behandle og forebygge sygdomme eller lidelser i kroppen. Hos os indeholder fysioterapien undersøgelse, behandling, sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme.

I vores arbejde tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes ressourcer og funktioner. Vi lægger stor vægt på samarbejdet med læger og andre behandlere. Det vigtigste samarbejde er dog med dig som patient omkring planlægning af dit behandlings- og eller træningsforløb.

Fysioterapeutisk behandling

Vores kroppe såvel som vores problemer og symptomer er forskellige, hvorfor det også er forskelligt, hvordan hver enkel patient skal behandles.

I vores fysioterapi ser vi på hele mennesket og fysioterapeutens opgaver er:

  • Klarlægning af dit problem og årsagen til dens opståen
  • Undersøge og finde evt. nedsættelser i din krops bevægelser og funktion
  • Afdække hvilke faktorer eks. arbejdsstillinger, livsform eller andet, der har indflydelse på dit problem
  • Vurdere mulige fysioterapeutiske behandlinger og planlægge et behandlingsforløb, der passer dig
  • Behandle og vejlede dig omkring din krops funktion og bevægelse
  • Vejlede dig, så du kan forebygge, at dit problem opstår igen

Praktisk information:

Når du skal til en behandling hos EmCare Sundhed, skal du medbringe dit sygesikringskort, et lagen og håndklæde.

Når du ankommer i klinikken, skal sygesikringskortet køres igennem kortlæseren, hvis du ikke har et sygesikringskort med skal du henvende dig i receptionen. Du er herefter velkommen til at tage plads i venteværelset, og terapeuten vil kalde dig ind, når det bliver din tur.

Efter de fleste former for behandling kan du opleve ømhed i vævet. Nogle reagerer mere kraftigt end andre ved f.eks. at få kortvarig hovedpine. Vi anbefaler at du drikker godt med vand og bevæger kroppen, evt. med en lille gåtur efter behandlingen.

Du aftaler den næste tid med terapeuten i behandlerrummet, og betaler for behandlingen i receptionen efter hver behandling.

Er du forhindret i at møde op til din behandling, skal du melde afbud til klinikken på telefon eller mail senest samme dag inden kl. 09.00.

Du har til enhver tid ansvaret for at dine behandlinger bliver betalt. Er din behandling dækket af en forsikring, vil vi bede dig tage dokumentation for forsikringens dækning med til din første behandling. Så kan vi være behjælpelig med at sende regningen direkte til forsikringen.

Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Varde

Oksbøl

Online booking
Book din tid her