fbpx

Fysioterapi

Fysioterapi
Sådan kan vi hjælpe

Fysioterapi har til formål at behandle og forebygge sygdomme eller lidelser i kroppen. Hos os indeholder fysioterapien undersøgelse, behandling, sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme.

I vores arbejde tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes ressourcer og funktioner. Vi lægger stor vægt på samarbejdet med læger og andre behandlere. Det vigtigste samarbejde er med dig som klient, hvor vi sammen planlægger dit behandlings- og/eller træningsforløb.

EmCare Sundhed tilbyder fysioterapeutisk undersøgelse og behandling i vores klinikker i Esbjerg Helgolandsgade, Esbjerg Strandbygade, Oksbøl og Varde, eller ude hos din virksomhed.

Fysioterapeutisk behandling

Vores kroppe såvel som vores problemer og symptomer er forskellige, og derfor det også er forskelligt, hvordan hver enkel klient skal behandles.

I vores fysioterapi ser vi på hele mennesket og vores opgaver er blandt andet:

 • Klarlægning af dit problem og årsagen til dens opståen
 • Undersøge og finde evt. nedsættelser i din krops bevægelser og funktion
 • Afdække hvilke faktorer, som f.eks. arbejdsstillinger, livsform eller andet, der har indflydelse på dit problem
 • Vurdere mulige fysioterapeutiske behandlinger og planlægge et behandlingsforløb, der passer dig
 • Behandle og vejlede dig omkring din krops funktion og bevægelse
 • Vejlede dig, så du kan forebygge, at dit problem opstår igen
seneoverbelastningsskade

En seneoverbelastningsskade udvikles ofte på grund af for hurtige belastningsændringer. Hvis kroppen gentagende gange ikke får ro til at restituere, kan overbelastningen ’ophobe sig’ og resultere i en overbelastningsskade. Der vil typisk være nedsat funktionsniveau og karakteristiske smerter.

Seneoverbelastningsskader kan være langvarige, og det er derfor væsentligt med hurtig diagnosticering og behandlingsplan, for at kunne komme tilbage til fuldt aktivitetsniveau hurtigst muligt.

Hos Emcare Sundhed har vi flere terapeuter, som er specialiseret i at diagnosticere og behandle din seneoverbelastningsskade bedst muligt. Et typisk behandlingsforløb vil bestå af en undersøgelse og en kombination af manuel behandling, plan ift. aflastning og progressiv styrketræning, for at stimulere sene vævets heling bedst muligt.

Praktisk information:

 • Husk sygesikringskort, et lagen og et håndklæde når du skal til behandling
 • Henvend dig i receptionen, hvis du har glemt dit sygesikringskort
 • Du betaler i receptionen efter hver behandling og aftaler evt. ny tid med din behandler. Det er dit ansvar at dine behandlinger bliver betalt
 • Afbud skal ske til klinikken på tlf. eller mail senest samme dag som din tid, inden kl. 09.00
 • Er din behandling dækket af en forsikring, skal du have dokumentation for forsikringens dækning med til første behandling. Så hjælper vi dig med at sende regningen direkte til forsikringen
 • Det er normalt at opleve ømhed efter behandling. Drik godt med vand og bevæg kroppen, f.eks. gennem en lille gåtur efter behandlingen
Tilbydes i følgende klinikker:

Esbjerg

Varde

Oksbøl

Online booking
Book din tid her