fbpx

Fysioterapi hold

Fysioterapi hold
Til dig der har brug for ekstra fokus

FYSIOHOLD

På vores fysiohold  træner du som patient. For at deltage på holdet skal du være henvist af lægen og godkendt af en af vores fysioterapeuter.

For alle holdene gælder det, at der i høj grad tages individuelle hensyn, således at alle kan være med.

Bækkenbundshold

Mandage kl. 16.30-17.15

Vi kniber i forskellige udgangsstillinger og kommer dermed igennem forskellige niveauer i løbet af træningen, derudover arbejder vi både med mobilisering af ryg, lænd og bækken samt styrke og stabilitetstræning af mave og baller/lår.

Alle kan deltage og øvelserne bliver justeret efter individuelle behov.

Super ryghold

Tirsdage kl. 16-17

Træningen fokusere på mobilisering af kroppen, samt styrke og stabilitetstræning. Koordination og balance er også en del af træningen. Vi bruger forskellige redskaber i træningen, som tilpasses efter den enkeltes behov og niveau.

Alle kan deltage, uanset diagnose og alder.

Parkinson

Træning 2 gange ugentligt

Vi har på holdet fokus på gang-, balance-, koordinations-, styrke- og bevægelighedstræning.
Vi starter altid med en individuel samtale, hvor vi tager en snak omkring de problemstillinger du oplever i dagligdagen og derudover tilbyder vi at teste dig hver halve år så vi kan justere din træning.

Holdet er for parkinson patienter.

Gigt gymnastik

Mandage kl. 16.30-17.15

Holdet foregår i træningssalen med småredskaber og på måtter på gulvet, eller liggende på en briks. Vi arbejder alle kroppens led igennem, har fokus på mobilitet samt stabilitet og muskeludholdenhedstræning. Vi får pulsen op, men arbejder også med blide stræk.

For personer med ledegigt, udbredt arthrose eller generelt lavt funktionsniveau.

GLAD

Vi træner 2 gange ugenligt i mindst 6 uger.

GLA:D står for “Godt liv med artrose i Danmark” og er primært tiltænkt patienter der har fået diagnosticeret artrose (slidgigt) ved lægen, men dette er ikke en nødvendighed. GLA:D er evidensbaseret og med deltagelse i forløbet er man med til fortsat at udvikle viden omkring artrose.

For personer der har artrose (slidgigt) i knæ eller hofte.

 

Blandet træningshold

Vi træner 2 gange ugenligt 

På holdet arbejder alle med individuelle programmer i træningscenteret og med småredskaber. Under træningen er der en fysioterapeut tilstede i centeret som kan hjælpe, guide og vejlede.

For alle som har brug for superviseret træning i træningscenteret, med henvisning.

Online booking
Book din tid her