fbpx

EmCare Sundhed udvider med østjyske klinikker.

20191010_100444

EmCare Sundhed har opkøbt Motus Fit, der har klinik og træningscenter i både Vejle og Århus samt Golfklinik Danmark, der er førende indenfor fysisk træning, screening og behandling af golfspillere.

EmCare Sundhed har over de seneste år placeret sig godt på det fysioterapeutiske-marked i Vestjylland og over en længere periode undersøgt og screenet landet for en mulighed udvidelse af forretningen – den grundige søgning har nu båret frugt.

Med et opkøb af de to klinikker Motus Fit og Golfklinik Danmark styrker EmCare Sundhed sin forretningsportefølje på flere parametre, hvor både de geografiske og personalemæssige fordele vækker særlig stor glæde.

– Jeg glæder mig over at vi kan tage et nyt skridt i retning af at skabe Danmarks bedste sundhedstilbud til private, erhverv og elitesport. Med købet af Golfklinik Danmark og Motus Fit udvider vi ikke bare med flere lokaliteter, men vi får også nogle nye og spændende kompetencer og fagpersoner ind i organisationen, som kan være med til at styrke vores samlede forretning fortæller adm. direktør i EmCare Sundhed, Søren Møller Kristensen.

Golfklinik Danmark og Motus Fit er grundlagt af Jakob Nees og Martin Lauridsen, som også står for den daglige drift og med ansvar for de ca. 20 ansatte, der er fordelt på de to lokationer. Jakob Nees og Martin Lauridsen fortsætter i EmCare Sundhed i samme funktion som tidligere med ansvaret for den daglige drift af de to klinikker.

– Vi har nu fundet den partner som i fællesskab med os skal føre Motus Fit videre. Det er EmCare Sundhed. Det får ingen betydning i dagligdagen for vores kunder og ansatte, da vi fortsætter med samme set up – både på navn, daglig ledelse, medarbejderne i husene, lokaler mm. fortæller grundlægger af Motus Fit og Golfklinik Danmark, Jakob Nees

EmCare Sundhed tæller nu seks klinikker fordelt på byerne Esbjerg (2 stk.), Varde, Oksbøl, Vejle og Århus.

Leave a comment